Presumpce neviny, základ spravedlnosti,
vinným se stane ten, kdo svou vinu dokáže
Nechť se nejprve prokáže, než se odsoudí,
ať se důkazy shromáždí, než se výrok vynese
Nevinným se stane ten, kdo žádnou vinu nemá,
ať se mu spravedlivý prostor poskytne, aby mohl vše vysvětlit
Presumpce neviny, pilíř spravedlnosti,
ať chrání ty, kdo jsou nevinní
Nechť se nezneužívá ani neohýbá,
je základem spravedlivého soudu
V sílu pravdy a spravedlnosti věřme,
presumpce neviny, ať nás provází