Anotace: Film vzpomínek
Vzpomínky tikají
noc se snesla
jsem tu sám
a dvě opuštěná křesla.
Promítám film vzpomínek
otáčím se v kruhu
na zdech defilují obrazy
všech milovaných dívek.
Pouštím si je pozpátku
tak jak běžel čas
vzpomínky jsou vybledlé
vytratil se vábný hlas.
Pak přetrhl se film
tam někde u konce
v duši cítím smutek
v očích mlhu
snažím se hrát lakomce.
Své srdce neošálím
vnímá bolest, cítím tíhu
smutný konec bez zvonce.