V hlavě mé, cizí vzpomínky se rojí,
kde se tam vzaly, vůbec netuším.
U staré zdi rozbitý anděl stojí,
dává mi znamení, ať neruším.
Zřejmě jsem mluvil se svou duší,
snad příliš hlasitě, možná i řval.
Zkrotil jsem hlas, jak se sluší,
a rozbitý anděl se usmíval.
Nemám nic, i vzpomínky mám cizí,
a duši hádavou a v kapsách prach.
Život můj celý je, jak na váhách,
někdy si připadám, že nic mi nenabízí.
Mám svůj věk, a dožiju, jak jsem žil;
a, co bude s mým bohatstvím ?
Nahý jsem na svět dorazil
a stejně tak, to tady zabalím.
U mně: vzpomínky nejen cizí, ale i moje...
duše hádavá? U mně nehrozí! Musela bych se přít sama se sebou, a já jsem zatraceně těžkej soupeř. Prohranej boj!
Taky už jsem věkem spíš postižená...
Ale co se tejče posledních řádků... dopadnu stejně, tak jako všichni:-)
ROZHODNĚ ALE JEŠTĚ HODNĚ DLOUHO NECHCI BALIT!!!
31.08.2023 10:33:13 | cappuccinogirl
No,to já taky ne, mám to naplánované do 120, tak uvidíme. Dík za komentář. :-))
31.08.2023 13:18:32 | Kan