Jednoduchost brána ke štěstí,
mozek je složitost
centrum neřestí
Tady a teď, nemyslet, žít
jen málo chtít
a plné doušky brát
Myšlenky jako prokletí
ve vlastním přežívat zajetí
Pudy pustit tiše ven
na slunce vyjít, prožít sen.
~☆~
Pekne napísané, mám rád básničky, kde nie sú zbytočné slová.
01.09.2023 05:53:01 | IronDodo
Děláme si to sami, ty složitosti. A mozek, často "kazí táborák".
31.08.2023 19:56:50 | Vivien
Hodně Tě chápu, drž se. Hodné sluníčko.
31.08.2023 19:04:52 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?