Čas, sprievodca
v zájazdovom autobuse
nemyslí na odmenu
na svoj plat
v hlase mu poznať,
že by nás chcel
i ďalej sprevádzať.
Času je málo.
Po ceste života
kamióny privážajú
ďalšie dni, hodiny.
Cena prepravy?
Colníkov to netrápi,
neviem koľko času
sme ešte získali.
Pořád někdo něco přiváží a odváží a než se ohlídneš, už tu taky nejsi :) Celníci jen vytahují z času z kapes nelegální sny, všechny nenajdou ... ale něco to stojí, stojí to za to :)
01.09.2023 08:40:51 | lawenderr