Jsem, která jsem
Sama sobě vesmírem
Sama sobě láskou svou
Ve svém srdci vzývanou
Jsem, která jsem
V moři světa ostrovem
Sama sobě peklem svým
Samotou a zoufalstvím
Jsem, která jsem
Sama sobě osudem
Světlem svým i tmou
Poutí svojí tajemnou