tak tak zaplatil jsem daně
elektřina odpojena
ač se tvářím odhodlaně
drahá je mi pivní pěna
ve tmě těžko číst si knihu
fotbal koncert kde vzít škváru
došla i zásoba lihu
co je zdarma nemám páru
čím bych se tak zabavil
zavřít očka fantas kino
kdopak se tu postavil
toť zábava pro chudáka
skvělá sladká za lacino
honit ve tmě svého ptáka