Hlavu tvou držím v dlaních,
chci se ti dlouze dívat do očí.
Dlouze, než se mi hlava zatočí,
a s tebou myslet na hřích.
Rozletěl bych se jako pták,
k nebi a pak, třeba, ještě výš.
Bez cíle, někam, jenom tak;
poletíš taky, copak mě neslyšíš ?
V očích ti vidím tvé odmítání;
je to jen hra, nebo pravda celá ?
Rozhodni rychle, už nemám stání,
se mnou i láska má by odletěla.