Otvírám se ti
jak kniha na oblíbeném místě
s bolestí napětí listuješ
hltáš řádky, linky, hlásky
při vyslovení zapomenutého
Ty tam
Já tady
Daleko od sebe
Svázaní záložkou času
roztrhnem obal tmy
nepoznaného
neviděného
nečteného
Prostoupíme skrz sebe
abychom na konci našli začátek
Velmi nádherný závěr...abychom na konci našli začátek...velice se mi líbí nejen velmi moudrý text, ale i obrázek. Umíš psát fakt pěkně a čtivě. Přeji vše dobré.
05.09.2023 21:24:02 | mkinka