ST*
***
Dnes 888 dnů jsi.
(Milá Gaspacho.)
Cejch.
Identita ovečky.
S vlkem tančí tango.
Dnes bez nonstop úsměvu.
Při svítání dvě Slunce plují po hladině.
A zář katedrál v dáli ...
Chrání mou představu
O znovuzrození.
05.09.2023 01:19:46 | Fialový metal
890
dost nám to letí
milý filí
nekontrolovaně
téměř jako v ústech růži mít
pravděpodobně beztrnově vyšlechtěnou
protože jinak je dost zraňující
na to jen pomyslet
i když lidé jsou zvláštní
někteří hodně
a někteří zase velice
svět je jedno velké taneční představení
s drobnými artistickými prvky
beránků
pokud ovšem přeje počasí...
ale myslím, že Ty to vidíš:)
08.09.2023 00:06:22 | gaspacho