Vše tak rychle pomíjí
Půlnoční čas když odbíjí
Tajemná noční hodina
Nový den náhle počíná
Starý den když v nový se mění
Změna to skrytá, co vidět není
Počítám hodiny, dny a roky
Čas plyne stále a plyne i skoky
Vše, co máme, přinesl čas
Stalo se to malým kouskem nás
Vše si zas vezme, budeme sami
Kým potom budeme, co bude s námi
K nebi vzhlížíme, o lásce sníme
Prach jsme a v prach se obrátíme
Však kdesi v hloubi, naše věčné já
Věčně bdí a tiše se usmívá
Jako bych to už někde četl (cca 6 básní zpět)?
Ale možna je to jenom tím včerejším blázněním a dnešním snídáním:)
02.09.2023 11:31:37 | Žluťák
Určitě ne :). Ale mám podobná témata ;-)
02.09.2023 11:35:55 | kozorožka
Momentálně mi to připadá jako NAJDI 5 ROZDÍLŮ. Kouknu na to až se trošku prospím;)
02.09.2023 11:42:37 | Žluťák