Osm krát osm
občas bys rád prostě jen
popošel dopředu
nebo tak toužil něco si vzít
Jenže jsi jen debilní kůň
jenž cválá do elka
a byť můžeš všemi směry
vždycky se vyhneš
je to prostě k hovnu
Ale ty uhýbací manévry se také někdy hodí :)
04.09.2023 04:03:22 | Anfádis
To je dobrý point, toho jsem si v té aktuální náladě nevšiml, díky :D
04.09.2023 06:36:11 | GiovaniDaVinci
Víš, jsi dobrý kůň,
co vletí za nadějí
i múzy Ti pomohou i popřejí.
Drž se a objímám.
03.09.2023 11:57:51 | mkinka
Moc ti děkuji, obdivuji tvou laskavost, znám jen pár takových lidí
03.09.2023 12:14:59 | GiovaniDaVinci
I já děkuji za milou odpověď. Posílám pozdrav a ať je jenom líp a líp.
Však víš, že se můžeš obrátit.
04.09.2023 18:32:48 | mkinka