Ptáci
Do hnízda se ptáci vrací,
zobáčky otvírají a krmí mladé.
Je neděle i kočka přede.
Našla jsem mirabelky.
Žluté štěstí v dlani.
To něco, co jazyku voní.
Včera u mámy bylo vlídně.
Probouzím se s mírem v duši
a pramen vlasů pouštím plynule.
Do světa posílám srdce,
aby se nikde neplakalo
a na smrt nemyslelo.
Vždyť i ptáci chtějí žít
a o lepším světě snít.
Zpívají do dálek
a za zázrak života
posílají dík.
Přečteno 162x
Tipy 24
Poslední tipující: Koala, Jan Kacíř, mravenec, Bufik, Fialový metal, Psavec, Anfádis, Ondra, kozorožka, Stanislav32, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)