Na koberci leží ponožka,
venku v trávě zase její sestra.
Ona a ještě rohožka,
zabloudily na Silvestra.
Kde ty nohy jsou,
co k těm ponožkám patří ?
Zřejmě bosé jdou
a nahé spolu se bratří.
Dobrý... :)
Spíš bych řekl, že nikde nejdou, ale že se někde válej se svým nalitým majitelem...
12.09.2023 19:02:35 | Koala