Přebarvím nástupiště
Anotace: Malování síly 2022
Přebarvím nástupiště do růžové.
Jen ve snu se dá.
Vylepím srdíčka v chodu dní.
Dodám úsměv nadějný.
Telepatií napíši vzkaz,
že žije se jedenkrát
a zamávám vícekrát.
Písní, co ozdobí můj hlas.
Slzy utřela jsem si.
Tvůj úsměv mezi řasy.
Nejsem dokonalá.
Ale kdo asi je?
Přiznám si.
Prostě jedu bez jízdenky
a v hlavě mám zeleno.
U sebe výkres dětství
a rozdávám staré panenky.
Den utíká a je rozsvíceno.
Střípky dětství.
Klánovice a mám namalováno.
Adie smutky.
Jdeme do lesa.
Bez šelestu duchů
je tráva rozkvetlá.
Život jako korálky.
Miluji jej i zpátky,
i když nedal hrátky.
Jsem tu pár bytí vteřin.
Tak proč nemyslet na pohádku.
Les i skřítkové.
Poslouchejte.
Holka se rodí na mechu
a zpívá ve stromovém obleku.
Pst.
Nastupte.
Máte přeci adresu.
16.06. 2022 - předělaná
Přečteno 86x
Tipy 20
Poslední tipující: fisus, Marťas9, Jan Kacíř, Jiří I.Zahradník, Bufik, zde.neck, Fialový metal, Ondra, Psavec, jort1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)