nahá světu vydávám se všechny touhy ve svém klíně
ústům krásné přítelkyně vzdám se ráda v plné kráse
ať si ženou nebo mužem klidně milovat se můžem
láska nezná omezení buďme spolu ve spojení
urvěme se ze řetězů užijme si plně slasti
šukáním dnes kosti chrastí bez předsudků je vítězů
No, pěkně jsi se urvala už tady, což je skvělý.
Parádní kousek, silná výzva... :)
12.09.2023 18:56:00 | Koala