Já chtěla bych být vzorná
Však copak mohu
Když nejvíc snažím se
Ďábel nastaví mi nohu
S ďáblem, jak známo
Nikdy nejsou žerty
Rázně vyhodíš ho
A přijde s dvěma čerty
U stolu když sedím
Mlčky koukám dolů
Malý ďábel sedí
U nohy mého stolu
Na postel když sednu
A jsem ještě svěží
Pod peřinu kouknu
Tam další ďábel leží
Za volant když sednu
Motor tiše klape
Chtěla bych jet pomalu
Ďábel na plyn šlape
S ďáblem mým i čerty všemi
Už to není k vydržení
Tak vyměnit jsem je chtěla
Za strážného anděla
Svět se snad zbláznil
Divný je teď celý
Strážný anděl dorazil
Však čerti nezmizeli
Hlava mi jde kolem
Z toho diskuzního klubu
Anděl rady dává
Čert nezavře hubu
Povídám jim všem
Ticho tady bude
Budu dělat to, co chci
Vždy a všude
Nejste tady od toho
Něco mi furt kázat
Kdybych od vás něco chtěla
Budu se vás tázat
Kurňa. Už mě to štvalo, že nemohu napsat jak je to dobrý, tak jsem se přihlásil, je to dobrý-))
08.09.2023 23:57:35 | 1Pech
tak tohle je hodně dobrej monolog, pak by to moh bej i dialog a pak dokonce multilog :-) paráda:-)
04.09.2023 16:53:09 | cappuccinogirl
Děkuji za možnost čtení. Píšeš hezky a o všech tématech. To je dobře. Máš široké spektrum věcí a to velice mě těší.
04.09.2023 08:31:57 | mkinka
zkusíš čerty zahnat
odseknou ti vztekle
jen se těš, však příště
sejdeme se v pekle
04.09.2023 07:57:57 | stormeater
Super:)
04.09.2023 07:56:02 | Žluťák