U zubaře v čekárně usedl pán na židli
V hubě bolest, jakoby ho brali v chlévě na vidli.
Z ordinace ozývá se hlasitý zvuk vrtačky
Pacientův křik tam uvnitř netiší ani stříkačky.
Pacienty v čekárně polil horký pot
Když z ordinace ozývá se dusot něčích bot
Dveře prudce rozráží se, ven se řítí pacient
Zdá se, že mu prudce klesl inteligenční kvocient
Křičí, běží, odmítá se vrátit zpátky do křesla
Všem, co stále čekají tu, nálada rychle poklesla
Už ho vedou zpět do dveří, dávají mu záruku
Že ho bude jeho žena pevně držet za ruku
V čekárně pak ostatní si vymění zvláštní pohledy
Čekat dál a nebo utéct, jaké to má výhody
Vždyť ten doktor je jen řezník, tak co takhle raději
Sebrat se a rychle zdrhnout, nechat zuby na později.
Jo vtipné..Ale dřívější zubaři..někteří byli pěkní saďouři.;)
05.09.2023 11:09:03 | jenommarie
Díky, tohle se stalo před třiceti lety, ale zubař byl v pohodě. Jen spolužák to nezvládl :-)
06.09.2023 00:52:15 | fisus
Strach umí ovládat. Já zas měla ty špatné zkušenosti. Bohužel. :);). Ale už je to dávno:))
08.09.2023 18:58:59 | jenommarie