Do tmy
napůl
šeptajíc
Proč bolí
to
co hoří ?
Klestí
touha
vášeň snad ?
Co spát
Ti
nedovolí
Jen
dým
Teď stoupá
k výšinám
Popel
Zemi
Hojí
Krásné... Poslední slůvka, jakoby zůstala viset ve vzduchu... Působivé
06.09.2023 19:02:58 | narra peregrini
Jenom ta neukojená, Bufi.
Krásná!
05.09.2023 21:52:32 | Žluťák