Vzpomeň si, a za vzpomínku poděkuj,
rána jsou chladná, rosa studí.
Jsou lidé spící, nikdo je neprobudí,
otevři oči, svět barevný je – pamatuj !
Toulám se krajem, ptáci mi ukazují
cestu, kudy jít, kudy se vznést.
Přilétá holubice, v zobáku ratolest,
víš, i ztráty mé se prohlubují.
Vzpomeň si, a nad vzpomínkou usměj se,
u srdce zahřeje, přinese klid.
Lidé spící, mohou se probudit;
až světlo poznání jim jejich svět přinese.
Překrásná… má to duši :-)
06.09.2023 15:23:44 | Venuše nad ránem