vločky z nebe padají
schovávám je v dlani
roztopí se
jako ty když za svítání
polibek mi dáš
v bouři i loď v moři potopí se
však já chci vždy ještě více
když světlo našich těl opustí nás
v nebi někde potkat
Slunce které za oblaka zapadlo
Silná láska až do nebe. To z toho cítím.
08.09.2023 09:50:53 | mkinka
Jsem ráda mkinko že to tak cítíš. Báseň je o lásce i o tom co nás přesahuje Děkuju za komentář
09.09.2023 10:49:36 | Sára Černá