Odlesky léta a vzpomínek,
do tváře v podvečer hřejí,
kroky se tisknou do pěšinek,
na stromech listy se chvějí.
Ozvěnou lesa se ozývá,
houbařů jásavé pění,
stín pustou mýtinu zakrývá,
myšlenky mění se v snění.
Stmívá se a vzduch se chladí,
cestou po asfaltu domů,
končí den šumem kapradí,
vstříc do chvil stresu a shonu.
Tahle obsahově parádní báseň by si zasloužila doladit rytmus v první a třetí strofě...
06.01.2024 22:27:20 | Koala