trhám šaty i své tělo
tělo moje neposlušné
má dnes nápady neslušné
vrcholu se mu zachtělo
netřeba mi k tomu muže
ráda to mám klidně sama
i když pro svět nejsem dáma
blahem teču skáču z kůže
jednou třeba najdu prince
co místo zbytečných řečí
přivodí mi blahem křeči
vezme si mne ve chvilince
Nejenom tak obyčejného prince, nýbrž prince, co má v oblibě minesengry ;)
07.09.2023 20:50:42 | MatyhoZmaty