V kapkách nočního deště
Duše moje tiše volá
Miluješ mě ještě
Tiše čekám, až přijde ráno
A usměje se slunce
A řekne mi své sladké ano
A vítr mě přijde obejmout
A duše moje povznese se
A bude lehce s větrem plout
A pohladí mě tráva
Políbí mě kapkou rosy
Lásko, zůstaň ještě chvíli
Budu slunce s větrem prosit
A usměju se tiše
A vítr bude lehce vát
A láska, co hranice nezná
Bude jak věčný oheň plát
Tak pojďme se držet lásky a neznat hranice,
společně plát jako plamen věčného ohně
Nechme ji žít a rozkvést ve svých srdcích,
láska, co hranice nezná, je náš největší dar
moc hezky napsané, ráda jsem se zaSTavila a do Tvých láskyplných řádku se začetla:-)
07.09.2023 06:49:44 | Misha