Do modrého světa Liter utíkám,
tam, kde slova tančí, myšlenky se rozplývají,
kde se nad papírem tužka jako pták vznáší,
příběhy s ní píšu, které nikdo nezná
Tam, kde se věty jako puzzle spojují,
obrazy plné emocí a nápadů se vytvářejí,
kde se čas zastavuje, prostor se rozšiřuje,
kde se jako královna slov a řečí cítím
Do modrého světa Liter utíkám,
tam, kde se volná a bezmocná cítím,
kde můj hlas silně i pravdivě zní,
tvůrkyní svých vlastních snu se stávám
V tomto světě, kde slova moc mají,
abych lásku, bolest, radost i strach vyjádřila,
kde se součástí příběhů stávám,
mohu být kýmkoli, kým si přeji
Do modrého světa Liter utíkám,
zde útočiště a odpočinek nacházím,
zde můžu být sama sebou,
žít ve světě, který není jenom můj
V Literu vždycky své místo budeš mít
tady můžeš naplno svou duši otevřít
a prožívat si sny a psát, co srdce cítí
tady na Literu není tak těžký žití...
Tady jsme schovaný a všem je nám tu dobře
tady se o srdci hovoří, naše zeď svítí modře
a všichni do ní rejem a vpisujem svá slova
tak i ty, Miško,piš, a zkoušej s námi zas a znova
utýct tak trošku světu, však jenom na chvilku
protože svět je i tam venku, mimo modrou
a děti potřebují maminku
a tvůj muž potřebuje lásku a pusu od tebe
tak někdy i ten modrej Liter ty vyměň za nebe
a projdi se s ním parkem a řekni mu tu větu
že jenom s ním a s jeho láskou ty postavíš se světu!!!
A že vám spolu bude krásně
a ty místo Literu budeš jen jemu do ucha šeptat své básně...
Zdravím tě, Mišulko a přeji krásnej sluníčkovej den:-)
07.09.2023 11:35:35 | cappuccinogirl
Vím, že na Literu mám své místo, kde se můžu vypsat ze svých pocitů, ze své bolesti a trápení, z toho, co mě na srdci tíží. Dětem věnuji veškerý volný čas a na Liter si odskočím, většinou když spí. Svého muže též miluji, lásku mu dávám každý den najevo, ale z jeho strany cítím, že jeho láska v jeho srdci vyhasla nebo je jenom v jeho srdci skrytá a neumí ji dát najevo. Pro mě jsou děti vším, jsou mojí radostí, štěstím a největším darem, kterým jsem byla obdarována.
Též Tě, kapučínko, zdravím, přeji Ti krásný slunečný den.
07.09.2023 14:41:02 | Misha