Souznění
Za týden
skočíme si do náruče
a budem si povídat
jako vždycky
sami spolu
do svítání
do prvního
pošimrání sluncem
Za týden
chytnem se spolu
za ruce a prochodíme
noční Prahu
ulice zítřků
zákoutí včerejšků
v symbióze dneška
Za týden
dlouze se obejmeme
oba to potřebujem
a budeš mi naslouchat
a já zas Tobě
naladěni na stejnou vlnu
pochopení
Za týden
usneme spolu
opojeni životem a láskou
dvě spřízněné duše
v dokonalém souznění
Každá minuta
s Tebou
je dar
Přečteno 140x
Tipy 17
Poslední tipující: Marťas9, CULIKATÁ, IronDodo, Jan Kacíř, mkinka, Psavec, Kaňka, Anfádis
Komentáře (3)
Komentujících (3)