Anotace: zase jeden nesprávný názor, se kterým je třeba bojovat
Sbírka: Dva svetry
proč muž a žena dnes už není
proč totové jsou dnes rození
TO rodí se z podivné hmoty
pak rozum padá do temnoty
kdo pohlaví chtěl vlastnit více
ten bez něj vkročí do ložnice
sluch impotentům přeje doba
je slyšet bude zas a znova
my kloužem z kopce po inkluzi
zas vládnout chtějí nám soudruzi
jak hovno košile se chytá
ta naše nová totalita
ústa nám zacpou pravdou svojí
ti co ji denně znásilňují