Mám to rád
Anotace: Liter, 27.6.2006
Mám rád
lordózu svých snů
pokřivených
z lůna
ovulujících slečen
jež tak nápadně
vysílají signály
k vteřinám slasti
v patologické bitvě
chromozomů
Jsem Nic
špatný odlitek
falického symbolu
vyčpělých 15 minut
zašlé slávy
poslední rytíř
bez koně
uvězněn v cizím těle
a přece
mám rád
své lordotické sny
v krátkých sukních léta
...
než je utne gilotina reality
Přečteno 110x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, Kaňka, Psavec, Fialový metal, cappuccinogirl, RadekČ, Anfádis, IronDodo
Komentáře (1)
Komentujících (1)