Album
V daždi
pred úsvitom
listujem v pamäti
ako v starom albume
vypĺňam prázdne miesta,
ako, keď dýchnem na zrkadlo
a utriem ho rukávom.
Bosé nohy
chodia mi po izbe
občas nazriem do okna,
ulica bliká,
tichá prázdna obloha,
na ktorej visí vzducholoď.