Noc ví
svléká lampu
had kůži
lvi
Paramountu
zornice úží
němota za tapetou
roste
na svatbu kopuletou
hostem
posvítí slonově
úsměvům beze rtů
cítím se zvonově
na ofertu . . .
Noc ví mnohé o podstatě světa, když vše utichá, mnohé zní. Krásná, milý Matahajo
22.09.2023 10:01:10 | Akrij8
Líbí - moc!
16.09.2023 04:25:22 | Alala
Milučká Alalo, děkuju za pobytí,a z tvého ocenění mám při dnešním nádherném ránu, velkou radost, chystám košík, dnes bude hřibovitých guláš k večeři.
16.09.2023 08:33:59 | Matahaja
Název - ST.
Anotace - ST.
Samotné dílko - ST.
Bohužel, můžu dát jen jeden ST...
12.09.2023 19:23:45 | Koala