stromy mi šeptají
tiše ten sen
co píše pavučina
na list
spadlý ze stromu
tichá a skromná
čeká než uloví mě
na té slze podzimu
Tyhle přírodní kousky mám rád a ty jsi se toho zhostila skvěle...
12.09.2023 19:32:47 | Koala
Dekuju moc
13.09.2023 09:11:22 | Sára Černá
pěkné. Přírodní motiv, roční období jako prostřený stůl pro projev nálady. Povedené a nesoucí duši moudrosti.
09.09.2023 11:28:06 | mkinka
moc Vám děkuji
09.09.2023 13:13:01 | Sára Černá
Milá Sáro, pěkně jsi to napsala. Ať máš krásné dny. ;)
09.09.2023 11:27:10 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?