Co to máš v očích,
co přede mnou skrýváš ?
Jsem ti, snad, pro smích;
tak proč se neusmíváš ?
Na stráních voní listy máty;
kdysi jsme tudy chodili.
Dnes počítáme naše ztráty
a sčítáme rozdíly.
Podívej se mi do očí
a neuhýbej pohledem.
Stane se, že jiskra přeskočí
a my s ní nic nesvedem.
stane se, že jiskra přeskočí a překryje ztráty a rozdíly :) svou září... pěkné Kane
09.09.2023 12:51:05 | narra peregrini