Insta hrátky

Insta hrátky

Anotace: V tom nejzazším šuplíku

Občas mi ty tvoje
sladké kecy chybí
trocha instantní vášně
do ranní kávy

Zblbnutí hlavy
lechtivými hrátky,
Které táhnou mě zpět
k pocitům vlastní ženskosti

A jedinečnosti … snad?

Někdy si vzpomenu
a … většinou v noci
na příjemný pocit
někde tam dole

pár fotek laciných
Nebo
Lascivních ?
Vyber si sám

Někdy moc ráda
vrátila bych se
k chuti
těch rán

Která stále
mi ulpívá
na jazyku

Já vím,
postrádá to
Romantiku…

Ale o tu nám
Dvěma snad
Nikdy nešlo

Někdy mi chybí
ten příjemně mrazivý
pocit
jak bylo by
Spolu v peřinách nám
… i kdekoliv jinde

Občas zabloudím
v myšlenkách kamsi,
kde mohli jsme
My dva
Spolu si hrát
Autor Jajja, 09.09.2023
Přečteno 74x
Tipy 13
Poslední tipující: Koala, sarka, IronDodo, Psavec, Žluťák, CULIKATÁ, Fialový metal, mkinka, Anfádis, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje hrátky mě oslovily velmi. A jestli, podle anotace, je to ze šuplíku, tak tam zahrabej častěji...

12.09.2023 19:34:21 | Koala

Někdy se hold do myšlenek vloudí ty vzpomínky z kdysi...

09.09.2023 20:17:57 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí