Sochařovy ruce
Sochařovy stařecké ruce
kdysi objímaly
kdysi sochaly
mistrovská díla
umění z lásky
dojímaly poutníky
v chrámech zastavení
Sochařovy stařecké ruce
dnes nedonesou
do úst potravu
Nehrají si
Netvoří
Čekají
bez boje
v objetí vzpomínek
na své poslední
doteky...
Přečteno 109x
Tipy 19
Poslední tipující: Koala, CULIKATÁ, RadekČ, Ophelia81, Kaňka, narra peregrini, Marťas9, IronDodo, mkinka, Krahujec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)