Láska je místo,
Kam rád bych se vydal
Láska je ráj,
Kde tebe bych vídal
Láska je bouře
Bez vydatného deště
Láska jsou chvíle
Kdy šeptáš mi "ještě"
Láska je skladiště
Mých nesplněných přání
Láska je zvon,
Co smutně vyzvání
Láska je vězením
Pro křehké duše
Láska je napnutá,
Jak tětiva kuše
Láska je válka
Mezi dvěma srdci
Láska je smrt,
Když dojde ke konci
Láska je krutost,
Co končívá v hrobě
Láska je pocit,
Co umírá v tobě
Láska je myšlenka,
Co bolí každý den
Láska je vítr,
Co odvane i sen
Láska je hřbitov,
Kde leží mé naděje
Láska je hrob
A na něm závěje
Citlivé a opravdové. Mám ráda
Tvou opravdovost až na kost.
napsal jsi to srdcem i slzami.
10.09.2023 18:40:40 | mkinka
tak to je fakt hodně silný... určitě se ještě vrátím, večer, abych si to přečetla znovu... děkuji, žes tohle napsal
10.09.2023 18:08:31 | cappuccinogirl
Moc díky. Vrať se kolikrát jen budeš chtít :-) Jsem rád, když to, co napíšu, někoho osloví.
10.09.2023 21:00:06 | fisus