Letokruhy
Stromy jsou jako lidé,
co z nich potom zbyde...
Vzejdou ze semena,
rozevřou ramena.
Zkrášlí a oplodí,
zdravé plody porodí.
Vrásky podle zásluhy,
stromům zas letokruhy.
Stáří nám vše značí,
nemoci se mračí.
Kácí se už všude,
nic po nás nezbude.
Snad jenom ten prach,
rozplyne se v tmách.
nádherně si obsáhnul celou existenci lidskou... na stromech velikánech jsi ji ukázal... náš prach se rozplyne, no stromy, ti svědkové časů příštích i budoucích, ty nás přežijí...
11.09.2023 09:09:39 | cappuccinogirl