kdybych byl celebritou tak bych
trpěl alopecií
takto jsem jenom plešatej
kdybych byl celebritou tak bych
měl polyamorní vztahy
takto jsem jenom kurevník
kdybych byl celebritou tak bych
vedl bohémsky život
takto jsem jenom opilec
kdybych byl celebritou tak bych
každého sprostě urážel
takto si jenom myslím svoje
kdybych byla celebritou tak bych
potěšila své fanoušky fotkou zadečku v tangách
takto mám jenom holou prdel
12.09.2023 11:48:16 | Agneška