Blesk môjho hromu
oslepí mi zrak
je tomu tak
bojím sa kriku a lomu.
Lúč blesku strašného
pretne oblohu a hrmot
zobudí ma z driemot.
Vstanem z lôžka mŕtveho.
Poďte ku mne, kde temno je
blesky, dažde, vetry!
Do nového dňa, oči mi pretri!
Prepočítam straty, tvoje a moje!