Velikonoce
Před několika roky
zima zabrzdila létu kroky.
Velikonoce tehdy byly,
oči pro pláč jenom zbyly.
Vytáhly se znovu zimní věci
nemohli jsme nazí chodit přeci.
Cyklosezónu nezahájili,
lopatu tak rychle neodložili.
Přání posílali vánoční,
bylo to takzvaně emoční.
Nevěděli kde sníh házet,
neřešili kdy zeleninu sázet.
Bylo to zvláštní období,
nedělali se venku ozdoby.
Dodnes na to vzpomínáme,
nad fotkami rozjímáme.
Tak nějak jsi mi připomněla dětství, jak kouknu na obrázky, zima mívala každý rok tolik sněhu, bílá peřina rok co rok a lumpa hrátky na sněhu, bylo to hezké.
12.09.2023 09:58:26 | CULIKATÁ