Zazděná
Anotace: šuplík Literu, 21.10.2005
Z a z d ě n á
ve stěnách bez dveří
těžko mi někdo uvěří
že za štěstí se
krutě platí
nejsme vždycky jenom zlatí
(natož svatí)
V y s n ě n á
cesta bez stopařů
s vůní vyschlých kalamářů
trnitá je přesto krásná
sebetrýzeň není spásná
R o z e v l á t á
vlaju vlažně
neberme se příliš vážně !
Ve zdech snění
bez limitů
cestuju si světem citů
(s otisky srdečních trilobitů)
Přečteno 125x
Tipy 18
Poslední tipující: Koala, martinaV, Marťas9, narra peregrini, Marten, IronDodo, Psavec, Kaňka, RadekČ, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)