Křídla ptáků se v dálce vznášejí,
nad krajinou svůj krásný let šíří
Vzduchem proudí, výšinami se hnou,
svobodu a lehkost nám pokaždé ukazují
Křídla ptáků jsou tak jemná a křehká,
přesto silná a plno energie mají
Do nebeské výšky vzlétají,
nikdy se nevzdávají, hranice neznají
Vidíme, jak se na obloze vlní,
v každém lese jejich písně znějí
Symbolem volnosti a snu jsou,
inspirují nás k tomu, abychom svou cestou šli
Křídla ptáků nám připomínají,
že i my se můžeme vzhůru vznést
Můžeme dosáhnout všeho, čeho chceme,
pokud budeme věřit a svou sílu neztratíme
Tak vzchopte se, spolu leťme,
za hranice našich snů a představ
Okovy minulosti se svazovat nenechme,
ať nás svoboda jako ptáky křídel vede
Křídla ptáku jsou symbolem naděje,
že vždy cesta ven existuje
I v temnotě světlo najdeme,
v létání nic nám nezabrání
Tak hold křídlům ptáků vzdejme,
za jejich sílu a odvahu
Ať nás jejich příklad inspiruje,
abychom plně a s láskou žili
tohle se ti moc povedlo, Miško
křídla ptáků, co neznají hranic... nekonečná svoboda, výzva aby lidé se snažili vzepřít svým okovům...nádhera :-)
13.09.2023 13:32:00 | cappuccinogirl
děkuji, kapučínko za milý komentář, jednou bych se chtěla do oblak jako pták vznést,křídla ptáků mít a při letu na vše špatné zapomenout, užívat si tu nekonečnou svobodu:-)
14.09.2023 05:43:57 | Misha