Za červy v hrobě
Ať skončí jedna nesmyslná existence,
Ať skončí krev,
Co teče tence,
Ať skončí bolest, která kapkou ostří hladí,
Ať skončí láska, která mě do pekel svádí!
Ať doteče, co teklo dosud,
Víno, krev, vášeň i osud.
Z lásky chci se smrti dát,
Za červy v hrobě dnes se vdát.
Komentáře (2)
Komentujících (2)