Perverzní dotek absolutna
Mražené prsty na zátylku
Nastalá věčnost takto chutná
Drž mě má smrti ještě chvilku
Nepouštěj moji prázdnou duši
Svírej mé tělo odkrvené
Tak moc mi tato chvíle sluší
Tak moc mám srdce unavené
Perverzní dotek prázdná chvíle
Jak je to všechno rozpustilé
13.9.2023
Mně se líbí moc Honzi
a i když jsem se už dnes jednou zmínila,
ráda to zopakuji...:-)
13.09.2023 13:02:01 | Dreamy
moc ráda si k Tobě chodím číst... tato je velmi intenzivní... děkuji
13.09.2023 10:34:34 | narra peregrini