Odcházíš, tak náhle, bez rozloučení ?
Podívej, právě se stmívá.
Co, alespoň, jedno krátké políbení ?
Ne ? tváříš se jak zimomřivá.
Tak jdi a věci svoje si vem,
vzpomínky na tebe ať zmizí.
Loučím se s tebou úsměvem,
jej považuj za provizi.
Za tebou z okna se dívám,
čekám, zda zpět se otočíš.
Potichu smutnou si zpívám,
ale, to, už se ty nedovíš.