Stanoviště číslo sedm
Němý pamětník naší lásky
Vzpomínky už vsákl chodník
A mě přibyly další vrásky
Jen cigareta doutná v ruce
Jako svědek naší kruté války
To, co pojilo nás tak pevně
Ukládám do smuteční obálky
Stále cítím ten tvůj hněv
Jako nejmocnější vodopád
Slyším i tvůj hlas, co křičí:
Zapomeň, žes měl mě tolik rád
Ten pocit, co teď nejvíc bolí
Kdy motýli se perou v břiše
Kdy tvůj hlas rozeznil i moje srdce
Utopím raději na dně číše
Na stanovišti číslo sedm
Kde déšť nám zkrápěl naše tváře
Tam, kde naše cesty spojily se
Teď dopadá půlnoční záře