Po tmě tápu
Stěží chápu
Slova, která myslí plují
Snad si ještě pamatuji
Časy, které byly kdysi
Když vše bylo ještě jasné
Jednoduché
Prostě krásné
Je to pravda nebo není
Tma pod křídly zapomnění
Stará nebo nová slova
Hledám, ztrácím
Zas a znova
Ztratila jsem někde nit
Někde by tu měla být
Kolovrátek mysli mele
Moudra kolem sebe stele
Jede, jede, pořád jede
Zastavit se nedovede
Tak zastavit a stát
Nebo nebudu hrát
A tak na chvíli stojí
Co na kusy, se spojí
Co zmatené je jasné
Vše na chvíli je krásné
Než bouchne mne cosi do očí
Pekelný stroj se roztočí
A zase mysl mele
Jde jí to fakt skvěle
Kolovrátek... ti spřádá nit života... tož ti přeju, aby to předánku, co navíjíš, bylo co nejmíň zacuchaný... krásný den od Ccina :-)
15.09.2023 09:08:02 | cappuccinogirl
Spoustu nocí jsem takhle probojoval. Je to moc fajn, když musíš ráno vstávat do práce:)
Pěkná, kozorožko!
15.09.2023 07:41:20 | Žluťák