Do sadu vstoupil Listopad,
ovoce přezrálé spadlo.
Na zemi jal se ho chlad,
vše živé náhle zvadlo.
Ranní mlhy, smutný čas,
tráva jinovatkou spálená.
Vítr si ladí zimní hlas,
déšť padá na naše ramena.
Blíží se čas odříkání,
slunce se za mraky skryje.
Podzim, už, nemá stání,
přichází - bílá poezie.
Nádherně se mi četla, však podzim ještě nedal sbohem, ale prada, čas je rychlý, číhá za dalším rohem:-))
15.09.2023 14:13:09 | CULIKATÁ