Dočkat se splnění touhy
polibek lehkého snu.
Deprese zatlačit do kouta
nebát se dalších dnů.
Na slova jedny čekám
vím že se nedočkám.
Vytrvalý v čase
Duše stín čeká.
Řádky
Písmena
Slova
Sen
~☆~
Mám to podobně a objímám.
15.09.2023 20:03:00 | mkinka