že to dělá motýl s kytkou
to mi přijde úchylné
jeho krásu mám za plytkou
a metody násilné
hnus pak cítím v celém těle
při strašlivé představě
že mne prasák lízá směle
na mé blizně bezhlavě
a tak prosím ber odvahu
zažeň všechny motýly
já ti za tu tvou námahu
otevřu klín na chvíli