Prázdnota a temné stíny,
Co na zdech hrají divadlo
Není, kdo by zatleskal
Jak moc se jim to povedlo
Není slyšet smích či pláč
Jen ozvěny prázdných kroků
Místo krásné čisté řeky
Uzříš pouze kalnou stoku
Nedočkáš se ani slunce
Noc tu nikdy nekončí
Pokud hledáš trochu lásky
Ta sem nikdy nevkročí
Co je tohle za místo,
Kde musíš mluvit tiše?
Neboj se, můj příteli
To je jen má temná duše.